ایران با وجود ذخایر عظیم گازی، به دلیل رشد سریع مصرف و افت فشار در میادین گازی نظیر پارس جنوبی، با چالش ناترازی گاز مواجه است. این چالش به توقف گازرسانی به صنایع، زیانهای اقتصادی و تهدید امنیت انرژی منجر شده است. راهکارهایی مانند «جذب سرمایهگذاری در توسعه میادین گازی»، «بهینهسازی مصرف انرژی» و «جایگزینی انرژیهای تجدیدپذیر» میتوانند به کاهش بحران کمک کنند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: طرح ملی فشارافزایی، ۹۰ تریلیون فوت مکعب به برداشت گاز و ۲ میلیارد بشکه افزایش برداشت میعانات گازی از پارس جنوبی میافزاید.
وزیر نفت با اشاره با اشاره به ثبت رکوردهای تازه در برداشت گاز از میدان مشترک پارس جنوبی گفت: با اجرای طرح فشارافزایی در پارس جنوبی، ظرفیت ۲۰ میلیارد دلاری برای فعالیت سازندگان ایرانی ایجاد میشود.
قراردادهای اجرایی طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی بهعنوان مهمترین و راهبردیترین طرح وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلار امضا شد.
جوکار درباره اجرای خط لوله ترکمنستان نیز تصریح کرد: ترکمنستان باید خط لوله را از افغانستان عبور دهد در شرایط کنونی هیچ شرکت بینالمللی حاضر نیست اجرای پروژه در افغانستان و همکاری با طالبان که شناسه بینالمللی ندارد ...
نوشادی در خصوص آخرین وضعیت توسعه فاز ۲ میدان شوریجه گفت: با توسعه ذخیرهسازی گاز در میدان شوریجه و تکمیل فاز دوم آن، ظرفیت ذخیرهسازی در این میدان از ۲ میلیارد مترمکعب به ۴ میلیارد مترمکعب افزایش مییابد که این ...
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وزارت نفت متعهد شد تا شهریور ماه سال آینده به ۵۰ درصد تعهدات خود برای کاهش آلودگی در منطقه پارس جنوبی عمل کند.
با عدم توافق آذربایجان با ترکمنستان بر سر قیمت گاز، پرونده سوآپ گاز ترکمنستان بعد از دو ماه توقف، بسته شد تا مذاکرات دوجانبهای بین ایران و ترکمنستان برای واردات گاز آغاز شود.
سخنگوی وزارت امورخارجه، گفت: نگاه ما در مناسبات با همسایگان تلاش برای ساختن فضایی مثبت و سازنده و تاکید بر مسائل مشترک و دوستانه است و طرح این قبیل موضوعها در بیانیههای یکجانبه به هیچوجه قابلقبول نیست.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران گفت: طراحی سامانه یکپارچه تحلیل شبکههای گازرسانی، گام مهمی در مسیر حکمرانی بر اساس دادههای واقعی بهعنوان یکی از اهداف اصلی شرکت ملی گاز است.